|
Przegląd stadny. |
| Autor |
Wiadomość |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-06-25, 18:47
|
|
|
Jejuuu, kciukam i mantruję z całych sił!
W końcu dostała te p/bólowe? Bo tak jakoś napisałaś.. |
|
|
|
 |
sachma
Hodowca urlopowo..
Wiek: 38 Dołączyła: 12 Kwi 2008 Posty: 1354 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 2009-06-25, 18:55
|
|
|
| Cytat: | | mała dostała masę środków przeciwbólowych |
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: 2009-06-25, 21:56
|
|
|
My cały czas kciukamy. I nie puszczamy |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
 |
sachma
Hodowca urlopowo..
|
Wysłany: 2009-08-18, 16:32
|
|
|
nowe foty stada
Bart :

Breezer :

Delicia :

Fejka :

Lacky :

Nemezis :

Peq :

Rocky :

Vani :

Zodiak :

i nasz mały gość Nefretete EM

Gość jest już w nowym domku, bo foty robiłam dziś rano
Delicia z wystawy w Olsztynie wróciła z tytułem BIS Młodzieży!
Bartuś za to zdobył tytuł samca z najlepszymi uszami standard
Vani czuje się nieźle, Zodiak miał u Henioka zapalenie uszka - już wszystko w porządku |
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: 2009-08-18, 22:49
|
|
|
no no.
Vani i Nemcia najcudowniejsze jak dla mnie
wycałować |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
 |
sachma
Hodowca urlopowo..
|
Wysłany: 2009-09-18, 15:46
|
|
|
Dziś troszkę naszej seniorki foty kiepskie bo się uczę używać manuala pierwsze zdjęcia by sachma nie na automacie no dobra - iso jest na automacie, ale resztę sama ustawiałam

|
|
 |
Nakasha

Wiek: 40 Dołączyła: 09 Cze 2008 Posty: 2672 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-09-24, 22:28
|
|
|
Pyszczuś a w ogóle jak się babcia czuje ? |
|
|
|
 |
sachma
Hodowca urlopowo..
|
Wysłany: 2009-09-24, 22:43
|
|
|
Babcia ma nieregularne bicie serduszka.. na pewno jest za wolne.. ale ma apetyt, o dziwo schudła znów.. teraz właśnie gapi się na mnie i wcina banana
po operacji ma bardzo nie proporcjonalne ciałko - guzy były wycinane z węzłami chłonnymi i zostały dziury w ciałku - ale to jej jakoś strasznie nie przeszkadza.. klatkę mam urządzoną pod nią - półeczek dużo, nie oddalone za bardzo od siebie i z wszędzie drabinki ferplasta.. bo w klatce przygotowanej dla młodzieży po prostu leciała - jest nadal zbyt aktywna na dune - nie chce jej ograniczać bo w jej wieku ruch to zdrowie, jak się zasiedzi to będzie już tylko gorzej.
Nadal jest alfą.. chociaż jej obowiązki już częściowo przejęła Peq (kto by pomyślał mój mały miś rządzi).. dziewczyny nie pozwalają się Vani przemęczać więc same kładą się na plecy i podczołgują się pod jej brzuch.. wszystkie ją grzeją - tam gdzie ona śpi tam jest aktualne gniazdo i wszystkie się złażą.. do jedzenia niestety.. kto pierwszy ten lepszy.. a ona już nie nadąża - przenoszę ją do miski sama, bo zanim zlezie z góry to już nic nie ma, więc najpierw ją kładę na dno klatki a później obok niej kładę miskę - ma gorszy wzrok węch i słuch.. ale cóż.. prawo wieku.. |
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: 2009-09-24, 22:53
|
|
|
| Cytat: | | dziewczyny nie pozwalają się Vani przemęczać więc same kładą się na plecy i podczołgują się pod jej brzuch.. wszystkie ją grzeją - tam gdzie ona śpi tam jest aktualne gniazdo i wszystkie się złażą. |
Niesamowite... piękne zachowanie...
Te chudnięcie jej wyjdzie na zdrowie?... czy to raczej niewskazane? |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: 2009-09-24, 23:27
|
|
|
Ważne, że ma chęć życia i jeszcze się rusza. Będziemy kciukać, żeby tak było jak najdłużej. W końcu nasza championka nie ma prawa nas zostawiasz jeszcze, bo tytuł zobowiązuje. |
|
|
|
 |
sachma
Hodowca urlopowo..
|
Wysłany: 2009-09-24, 23:41
|
|
|
| Nakasha napisał/a: | | Te chudnięcie jej wyjdzie na zdrowie?... czy to raczej niewskazane? |
ja jej bron boże nie odchudzam! podkarmiam ją na boku.. ale mimo to chudnie.. |
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: 2009-09-25, 01:18
|
|
|
sachma, kciukam |
|
|
|
 |
quagmire
Członek SHSRP
|
Wysłany: 2009-09-25, 12:13
|
|
|
ja też kciukam za Vani
I zawsze zadziwia mnie piękny stosunek Twojego żanskiego stadka do seniorek. Tak jak było z Bójeczką, a teraz jest z Vani. One są przekochane |
|
|
|
 |
sachma
Hodowca urlopowo..
|
Wysłany: 2009-09-25, 15:35
|
|
|
| quagmire, bo u mnie stado jest zawsze bardzo zżyte. Starsze samice uczą tego młodsze i tak się już ciągnie.. po za tym nigdy nie było u mnie agresywnej alfy - zawsze alfy są silne ale i opiekuńcze - dzięki temu zyskują szacunek. |
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: 2009-09-25, 21:43
|
|
|
| Cytat: | | I zawsze zadziwia mnie piękny stosunek Twojego żanskiego stadka do seniorek. Tak jak było z Bójeczką, a teraz jest z Vani. One są przekochane | U mnie jest tak samo to mnie nieustannie zachwyca. |
|
|
|
 |
|
|