Narodziny miotu CH Wo de Shu |
Autor |
Wiadomość |
wuwuna

|
Wysłany: 2010-10-15, 18:20
|
|
|
Oja oja jak błękitki |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
 |
Roth
Administrator

|
Wysłany: 2010-10-16, 11:17
|
|
|
- CHONDRON
- CHERUBIN
- CHOMIK
- CHIASHI
- CHELSEA
- CHAIKA
- CHRUPKA
- CHWAŁA
- CHER
- CHIARA
- CHWILKA
- CHARISSA
Panienki pearl zwłaszcza Chelsea wyglądają teraz dość ciekawie i śmiesznie. Otóż sierść im pojaśniała na całym tułowiu, oprócz głowy, która została szaro-beżowa U Chaiki wciąz widać szarą plamkę, a nawet stała się ona bardziej widoczna
Panienki blue agouti są niemal identyczne, oprócz Chwały która jest o ton jaśniejsza. Nawet po znaczeniach na brzuszku bardzo trudno je odróżnić.
Chomik i Chiashi, którzy z początku byli identyczni, powoli zaczynają się różnić. Jest to co prawda mała różnica (na zdjęciach się tego nie zauważy), ale zaczęłam podejrzewać że jeden z nich może być takim zatajonym blue agoutem, bo zauważyłam dwukolorowy włos To by chyba była dobra wiadomość dla przyszłej właścicielki, bo mogła by ich wtedy odróżnić bez malowania im paznokci Na razie nic nie mogę potwierdzić, trzeba czekać jak chłopcy podrosną. W każdym razie zdziwiło mnie to bo chłopcy na początku obaj byli dla mnie stuprocentowymi american blue. Ale najwidoczniej jeden z braciszków chciał wyglądać oryginalniej
Cynamonki zrobiły się jaśniejsze jak już mówiłam. Na zdjęciach wychodzą ciemniejsze, jednak w rzeczywistości nie odstają kolorem tak bardzo od całego stadka.
Co do charakterów maluszków, ciężko jest dać opis każdego maluszka z osoba. Wszystkie są skoczne, wesołe i psotne. Najbardziej w pamięci utkwiła mi chyba Chwała, która non stop wspina mi się na ramię gdy wkładam rękę do klatki i Chondron który jest największym żarłokiem |
Ostatnio zmieniony przez Roth 2010-10-16, 11:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-16, 11:19
|
|
|
jest już w miocie C u Azi |
|
|
|
 |
Roth
Administrator

|
Wysłany: 2010-10-16, 11:26
|
|
|
Viss napisał/a: | jest już w miocie C u Azi |
Nie ma, tamta Chrupka odeszła A jako że chętny ma teraz prawo wybrać sobie takie imię, bo nie ma innego zarejestrowanego maluszka z tym imieniem, nie mogę mu zabronić. |
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-16, 11:32
|
|
|
Mój błąd, sorry. |
|
|
|
 |
zywym_trudniej
Hodowca
|
Wysłany: 2010-10-16, 14:32
|
|
|
Moje maleństwo Cudowny kolorek. |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: 2010-10-17, 11:09
|
|
|
aż mam ochotę którego komuś podwędzić. takie piękne one |
_________________ Administracja forum SHSRP: Ban dla użytkowniczki za nadużycie uprawnień i naruszenie ciągłości forum. |
|
|
|
 |
Biała
|
Wysłany: 2011-09-16, 23:37
|
|
|
Mamy roczek |
|
|
|
 |
Biała
|
Wysłany: 2012-07-13, 20:29
|
|
|
Chelsea dziś była na osłuchaniu u weta, płucka czyste, ale serduszko nie pracuje tak jak powinno, jeśli stan się zmieni będzie trzeba wprowadzić leki. |
|
|
|
 |
|